Dorpsoverleg Meijel

09-12-2014 - Inbreng Meijelse ondernemers in herinrichtingsplan kern Meijel

Projectgroepen > Nieuws van: Winkels, voorzieningen en infrastructuur

Op maandag 15 december om 20.00 uur presenteert de projectgroep Kern Meijel het definitieve plan voor de herinrichting van de kern. De projectgroep heeft zich steeds sterk gemaakt om zoveel mogelijk Meijelse ondernemers in het project te laten participeren.

Tijdens het hele proces hebben Meijelse horeca ondernemers al profijt gehad van de diverse bijeenkomsten. BKK Bodemadvies BV was als een van de eerste ondernemers betrokken bij het project en deed  het bodemonderzoek. Die-sign.nl-belettering, signs & more kreeg de opdracht het publicatiebord te leveren dat te zien is op het Raadhuisplein.

Hoveniers Johan van der Asdonk,en Verzo groen namen de uitdaging aan om de peelveldjes te ontwerpen en advies te geven over de aanplant in de Dorpsstraat en op het Raadhuisplein. Met als resultaat dat zij in de daadwerkelijke uitvoering ook een rol krijgen.

Al in een vroeger stadium was Ontwerpstudio Bomm betrokken in het meedenken over de ontwerpen van de verschillende peelelementen. Ontwerpstudio Bomm levert straks de unieke ontwerpen voor de zitelementen.

Rots Maatwerk bv uit Brummen  vertaalde het ontwerp peelfontein van bureau de Twee Snoeken uit Den Bosch naar een technisch uitvoerbare en betaalbare peelfontein. Een fontein met licht- en misteffecten, waardoor het lijkt of de Meijelse Peel in brand staat.

De projectgroep Kern Meijels is bijzonder trots op de creativiteit en ondernemingsgeest van de Meijelse ondernemers. En ook Rots Maatwerk levert een zeer betrokken bijdrage aan het plan.

Nieuws projectgroepen