Dorpsoverleg Meijel

09-05-2014 - Meijel boordevol ambities!

Projectgroepen > Nieuws van: Verenigingen

ambitieboek mei 2014 website.jpg

Na een periode van ruim vier maanden zijn alle ambitieboeken uit de buurten nu ingezameld. Het prachtige resultaat is 60 boeken vol met wensen, dromen en ideeën voor Meijel. Met tekeningen, lange en korte verhalen, kleine en grote wensen en vele suggesties van jong en oud, groot en klein en uit het hele dorp.

Hoe nu verder?
De volgende stap is het indelen naar thema (werk, zorg, jongeren, onderwijs, wonen, infrastructuur & voorzieningen, natuur&recreatie en verenigingen) om de ambities inzichtelijk in kaart te kunnen brengen. Gezien de vele ambities is dit een behoorlijke klus die wat tijd in beslag zal nemen. Het uiteindelijke doel is één Groot Ambitieboek voor Meijel. De verwachting is dat dit boek in de tweede helft van dit jaar gepresenteerd kan worden aan de inwoners van Meijel. Te zijner tijd hoort u op welke originele manier dit staat te gebeuren.

Ambitieboek gemist?
Heeft u om wat voor reden dan ook het boek in uw straat gemist en wilt u toch uw ambitie doorgeven zodat ook deze wordt opgenomen in het Groot Ambitieboek voor Meijel? Mail deze ambitie dan snel naar secretariaat@dorpsoverlegmeijel.nl. Heeft u nog een boek thuis liggen? Dan vragen wij u vriendelijk om dit af te geven bij uw buurtcoördinator of bij het VentureLab aan het Raadhuisplein.

Bedankt buurtcoördinatoren
Bijna 20 buurtcoördinatoren hebben zich afgelopen maanden ingezet voor het ambitieboek van hun buurt. Zonder hun hulp was dit niet zo´n groot succes geworden. Langs deze weg willen we daarom alle buurtcoördinatoren hartelijk bedanken voor hun enthousiaste bijdrage.

 

 

 

Nieuws projectgroepen