Dorpsoverleg Meijel

05-03-2014 - Groot enthousiasme voor Ambitieboek: Inlevertermijn verlengd tot en met maandag 31 maart

Projectgroepen > Nieuws van: Verenigingen

foto-buurtboek-website.jpg

Op dit moment zijn de Ambitieboeken Meijel in de verschillende buurten in omloop. We horen geluiden dat het Ambitieboek nog niet bij iedereen is voorbij gekomen. Hoewel de inlevertermijn intussen verstreken is, hebben veel mensen aangegeven toch hun bijdrage te willen leveren aan dit initiatief. Daarom heeft de werkgroep besloten om de indieningstermijn van de ambities te verlengen tot en met maandag 31 maart.

Heb je het boek gemist of was je niet in de gelegenheid om er wat in te schrijven? Of komt de inspiratie nu pas? Geen nood! Zowel in d’n Binger, de kantine van de sporthal als in Zorgcentrum St. Jozef liggen Ambitieboeken waarin je alsnog jouw ambitie kwijt kunt. Ook kun je jouw bijdrage mailen naar secretariaat@dorpsoverlegmeijel.nl. Noteer je dromen, wensen, ideeën en ambities over Meijel en samen zorgen we ervoor dat ons dorp leefbaar blijft. Ook in de toekomst.

Met vragen kun je terecht bij jouw buurtcoördinator. De contactgegevens van de buurtcoördinatoren vind je op de website dorpsoverlegmeijel.nl.

Volg ons op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws.

Nieuws projectgroepen