Dorpsoverleg Meijel

12-01-2014 - Een nieuw jaar, nieuwe wensen, nieuwe ambities

Projectgroepen > Nieuws van: Verenigingen

Het begin van het nieuwe jaar staat meestal garant voor de beste wensen, nieuwe uitdagingen, goede voornemens en grootse plannen of ambities. Zoals je wellicht weet gaat sinds medio december het Ambitieboek rond in Meijel. Misschien heb je het al gehad en je ambitie achter gelaten. Dank daarvoor. Zo niet, dan geldt de volgende oproep voor jou.

Binnenkort ontvang je van jouw buren dit A3 boek, waarin je je ambitie voor Meijel kunt achterlaten. Je bent hierin helemaal vrij, dus vul een pagina vooral met je wensen, ideeën, klachten en dromen over Meijel. Denk er alvast goed over na en vul de pagina zodra het boek op je tafel ligt. Daarna is het de beurt aan jou om het boek door te geven aan je andere buren.

2014 is het jaar waarin de ambities van Meijel worden gebundeld en worden gepubliceerd. Vervolgens zal het Dorpsoverleg Meijel hiermee aan de slag gaan en de ambities vertalen naar praktisch uitvoerbare acties. Alle hulp hierbij is welkom, dus laat vooral ook weten wanneer je de handen uit de mouwen wil steken om jouw ambitie te realiseren.

Alvast hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ideeën en moedig ook anderen aan het boek te vullen. Hoe meer ambities, hoe beter. Het wordt dan nog fijner om te wonen en leven in Meijel!

Er liggen ook enkele boeken bij d’n Binger, de sporthal en het zorgcentrum Sint Jozef.

Nieuws projectgroepen