Dorpsoverleg Meijel

23-04-2020 - Hand in hand tijdens Koningsdag in Meijel

Projectgroepen > Nieuws van: Peelgeluk Zorg & Welzijn

Koningsweek Ben Bizzie.png

Vanwege de coronamaatregelen gaan de Koningsspelen dit jaar niet door. Maar Ben Bizzie kan natuurlijk niet de hele dag stil blijven zitten. Hij heeft daarom samen met de beweegcoaches van Ben Bizzie Meijel allemaal leuke en sportieve dingen bedacht voor jong en oud om mee te doen. In heel Meijel brengt Ben Bizzie zo veel kinderen en ouderen samen én op gepaste afstand in beweging op vrijdag 24 april.

Koningsweek

Ben Bizzie heeft veel leuks in petto! De beweegcoaches Rikus en Marloes hebben er zin in. “De hele week kunnen kinderen lekker creatief en sportief aan de slag. Zoals oefenen voor de Ben Bizzie Dans of het maken van de mooiste Handcreaties. Veel staat in het teken van het thema hand in hand, ook al kunnen we nu niet elkaars handen vasthouden. Iedereen kan meedoen, zodat we samen én op gepaste afstand in beweging komen”, vertelt Marloes.

Ben Bizzie Koningsspelen Live

“We sluiten de week op vrijdag 24 april af tijdens Ben Bizzie Live om 13:00 uur met de Beweegbingo waar ook ouderen aan mee kunnen doen. We staan die dag niet letterlijk hand in hand, maar Ben Bizzie hoopt dat veel mensen hierdoor toch figuurlijk hand in hand staan en elkaar in deze tijd steunen”, licht Rikus toe. Via een link op de website van www.benbizzie.nl/ik-ben-bizzie kan iedereen digitaal meedoen. Tot slot heeft Ben Bizzie voor alle kinderen een speciale uitgave van het Ben Bizzie Boek vol spellen om samen met het gezin te spelen. 

Beweegbingo voor jong en oud

De Beweegbingo is voor alle leeftijden. Iedereen kan meedoen en in beweging komen. Er is een speciale bingokaart gemaakt voor ouderen zodat ook zij kras en krachtig kunnen blijven. En natuurlijk mogen papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook aansluiten bij de Ben Bizzie Live Koningsspelen en meedoen met de bingo!

Beweeg jij mee? Ontdek alle (digitale) activiteiten, bingokaarten, sporten en spellen op www.benbizzie.nl/ik-ben-bizzie. Of volg alles via Facebook @benbizziemeijel.

Bekijk ook zeker even de Ben Bizzie Commercial

Nieuws projectgroepen