Dorpsoverleg Meijel

07-04-2020 - Nieuw! Ben Bizzie Live

Projectgroepen > Nieuws van: Peelgeluk Zorg & Welzijn

Beweeg je mee Ben Bizzie.jpeg

Nu kinderen geen gymles meer hebben en ook niet meer kunnen sporten bij hun sportvereniging is het extra belangrijk dat ze toch in beweging blijven. Natuurlijk is het veel leuker om samen met klasgenootjes te bewegen. Dat is nu niet mogelijk, maar Ben Bizzie heeft een oplossing bedacht: Ben Bizzie Live!  

Als aanvulling op de leskaart die hij iedere week stuurt, kunnen kinderen live meedoen met de gymles onder begeleiding van de beweegcoach! Op de leskaart die de kinderen ontvangen staat een link waarmee ieder kind deel kan nemen aan de live gymles. Tijdens de gymles kan de beweegcoach de kinderen zien en andersom kunnen de kinderen elkaar en de beweegcoach zien! Hoe gaaf is dat!?

Hoe werkt het

Pak een laptop of tablet bij en klik de link aan die op de leskaart staat. Zet de laptop op een plek neer zodat er voldoende ruimte is om de oefeningen uit te voeren. De live-gym is op de volgende dagen:

• Groep 1 en 2: elke donderdag om 11.00 uur

• Groep 3, 4 en 5: elke donderdag om 13.00 uur

• Groep 6, 7 en 8: elke vrijdag om 13.00 uur (in Molenlanden en Zederik is deze les deze week op woensdag 8 april om 13.00 uur ivm Goede Vrijdag)

Alle informatie over hoe mee te doen en de leskaarten zijn te vinden op https://www.benbizzie.nl/nieuws/ben-bizzie-live. Veel beweegplezier!

Meer weten over de thuisgym van Ben Bizzie of nog meer beweegfun? Ga naar www.benbizzie.nl/ik-ben-bizzie.

F9ABA3DB-D1EC-4BC6-AC49-10C4A29EBF82.jpeg

Nieuws projectgroepen