Dorpsoverleg Meijel

Over ons

2.-het-reizend-gezag.jpg

Wat is het dorpsoverleg Meijel?

Een stichting die op 8 juni 2009 is opgericht voor en door burgers van Meijel. Door middel van informatievoorziening, stimuleren en ondersteunen van initiatieven van inwoners wil het Dorpsoverleg bijdragen aan de leefbaarheid van Meijel. In november 2012 is het boekje Denk je aan Meijel, Toekomstbeeld Dorpsoverleg Meijel huis-aan-huis verspreid. Op deze website vindt u informatie over de activiteiten van het Dorpsoverleg en de betrokken projectgroepen.

 

Samenstelling knooppunt dorpsoverleg Meijel:

  • Joost Stemkens, voorzitter
  • Gertie Wullms, secretaris
  • Herman Naus, penningmeester
  • Zoë Levels, communicatie en PR
  • Ellie Gommans, communicatie en PR

Netwerken:

Het eigenlijke werk van het Dorpsoverleg vindt plaats in de netwerken. Elk netwerk werkt aan een specifiek thema. Wilt u zelf iets aan uw leefomgeving verbeteren of veranderen, dan bent u van harte welkom in een van de bestaande netwerken. Natuurlijk kunt u ook zelf een netwerk starten. Neemt u in dat geval contact op met het secretariaat van het Dorpsoverleg. We helpen u graag verder, want iedereen kan bijdragen aan 'Peelgeluk'.

Een overzicht van de netwerken vindt u op het tabblad projectgroepen.

 

Vacatures

Op deze pagina vindt u een overzicht van openstaande vacatures binnen het Dorpsoverleg Meijel.

Wilt u een bijdrage leveren aan een van de thema´s? Op welke manier dan ook? U bent van harte welkom. Mail uw interesse naar secretariaat@dorpsoverlegmeijel.nl. Vermeld duidelijk uw contactgegevens en aan welk thema u wilt bijdragen.