Dorpsoverleg Meijel

10-12-2017 - Keurmerk NTFU “Extra goed geregeld “ voor Fiets4Daagse De Peel

Nieuws > Verenigings nieuws

startlocatie fietsvierdaagse.jpg

Sinds 2011 heeft Fiets4Daagse de Peel het 3 sterren kwaliteitskenmerk van de NTFU en is een klassieker binnen de fietsmeerdaagsen. De kwaliteit wordt vooral beoordeeld op organisatie, routebeschrijving, routebepijling, service en veiligheid.

De NTFU heeft bovenstaande kwaliteitskenmerk vanaf dit jaar vervangen voor een moderner kwaliteitssysteem waarin, naast de punten zoals hierboven genoemd, ook de ervaringen van deelnemers in meegenomen worden.

Afgelopen Fiets4Daagse heeft kwaliteitsadviseur Jan van de Ven van de NTFU, Fiets4Daagse De Peel in Meijel hierop beoordeeld en gecheckt of er voldaan werd aan alle eisen om in aanmerking te komen voor het keurmerk” Extra goed geregeld”

Na enkele weken kwam de mededeling dat Fiets4Daagse De Peel voldoet aan alle eisen om in aanmerking te komen voor dit keurmerk, het hoogste kwaliteitsniveau van de NTFU. Met trots draagt Fiets4Daagse De Peel nu het keurmerk “NTFU Extra Goed Geregeld”

Dit keurmerk is toegekend aan de totale Fiets4Daagse de Peel met de werkgroepen Deurne, Meijel, Stiphout en Weert.  Een extra stimulans voor de werkgroepen en al haar vrijwilligers, zij zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen van de 43e editie die gehouden wordt van 10 t/m 13 juli 2018.

Nieuws projectgroepen