Dorpsoverleg Meijel

08-04-2016 - Vijfde editie RKMSV Under 15 tournament

Nieuws > Verenigings nieuws

Winnaars 2015 Right To Dream.jpg

Op zaterdag 21 en zondag 22 mei vindt de vijfde editie van het RKMSV Under 15 tournament plaats, voorheen bekend onder het internationale Top-C toernooi. De naamsverandering is een gevolg op het steeds groter worden van het toernooi en door te kiezen voor deze internationale benadering wordt meer duidelijkheid gecreëerd naar buitenlandse gasten.      

Ook dit jaar is er weer hard gewerkt om een deelnemersveld te kunnen presenteren waarbij een aantal gerenommeerde topclubs zijn vertegenwoordigd. Zo komt Right To Dream uit Ghana haar titel verdedigen en zal tweevoudig winnaar FC Kopenhagen er alles aan willen doen dit te dwarsbomen en de felbegeerde beker mee terug te nemen naar Denemarken. Daarnaast keert Fulham FC voor de vijfde keer terug naar Meijel, wordt het deelname nummer drie voor Rangers FC uit Schotland en neemt het Griekse Panathinaikos voor de tweede keer op rij deel. Een van de  nieuwkomers op het toernooi  is de club waar onder andere Gareth Bale groot is geworden, namelijk Southampton FC uit Engeland. Daarnaast zullen ook Arminia Bielefeld uit Duitsland en KV Mechelen uit België debuteren op het Under 15 tournament. De Nederlandse clubs die deelnemen zijn dit jaar FC Twente, NEC/FC Oss en partnerclub VVV/Helmond Sport. Ook het regioteam onder de naam Peel en Maas United zal dit jaar niet ontbreken.   

Hopelijk zorgt dit deelnemersveld voor een toestroom van voetbalfans naar Sportpark De Starte in Meijel. Er wordt tevens gezorgd voor entertainment naast het voetbal, dit gebeurt in de vorm van side-events. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het RKMSV Under 15 tournament? Houdt daarvoor de website en Facebookpagina in de gaten!

Nieuws projectgroepen