Dorpsoverleg Meijel

03-10-2015 - Uitleenpunt medische hulpmiddelen bij Sint Jozef Wonen & Zorg in Meijel

Heeft u tijdelijk krukken nodig na een knieoperatie? Of een rolstoel, rollator of bedverhogers? Daarvoor kunt u terecht bij Sint Jozef Wonen en Zorg in Meijel. Deze zorgverlener werkt samen met Medicura en is een officieel uitleenpunt van medische hulpmiddelen. U kunt zonder afspraak bij Sint Jozef binnenlopen op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur. Op zaterdag na telefonisch overleg tussen 10.00 uur en 11.00 uur.

Uitleenpunt voor iedereen in Meijel en omgeving

Met dit uitleenpunt komt Sint Jozef niet alleen haar eigen cliënten maar ook alle inwoners uit Meijel, Neerkant en omliggende dorpen tegemoet. In de meeste gevallen kunt u alle hulpmiddelen die in het uitleenpakket van alle Nederlandse zorgverzekeraars zitten gratis lenen. Hierbij moet u denken aan o.a. aan rolstoelen,  bedden, (bed)accessoires, tilliften, douchekrukken, toiletverhogers en anti- doorligmaterialen. Loophulpmiddelen (krukken, looprek, rollator en vierpoot) zitten  niet (meer) in het gratis uitleenpakket, maar u kunt deze wel  huren bij het uitleenpunt van Sint Jozef Wonen en Zorg. Een aantal kleinere hulpmiddelen is op voorraad aanwezig. U kunt deze direct zelf meenemen. De grotere hulpmiddelen worden gratis en altijd binnen twee dagen door Medicura op het door u gewenste adres geleverd.

Informatie

U kunt zich melden bij de receptie van Sint Jozef Wonen en Zorg, Kapelkesweg 1 inMeijel, telefoon: 077 – 46 67 878. Er is ruime parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein aan de voorzijde. Kijk voor meer informatie op http://www.sintjozefwonenenzorg.nl/nl/uitleenpunt-medische-hulpmiddelen.

Nieuws projectgroepen