Dorpsoverleg Meijel

18-01-2015 - 40 jaar Fiets4daagse De Peel !

Nieuws > Overig nieuws

F4D logo groot.png

In 2015 is het 40 jaar geleden dat in Deurne voor het eerst werd gestart met Fiets4daagse De Peel. In de loop der jaren zijn er naast Deurne de startplaatsen Stiphout, Meijel en Weert bijgekomen.

Al met al reden voor de organisatie om het komende seizoen stil te staan bij dit jubileum. En om dat te markeren wordt een nieuw logo geïntroduceerd. Bij gelegenheid van het jubileum zal de tekst 40-Jaar worden toegevoegd. Daarnaast zal al het promotiemateriaal worden vernieuwd en tijdens de vier dagen zal extra aandacht aan het jubileum worden geschonken. Het startersboekje zal voortaan volledig in kleurendruk worden uitgevoerd en zal bij deze gelegenheid van extra historische informatie worden voorzien. Alle deelnemers die minimaal 3 dagen meefietsen, zullen worden verrast met een blijvende herinnering.

In 2015 wordt de 40e Fiets4daagse verreden van 21 – 24 juli. Er kan dan weer gestart worden vanuit de 4 bekende startplaatsen in de Limburgse- en Brabantse Peel t.w. Meijel, Weert, Stiphout en Deurne, met keuze uit de fietsroutes van 30, 45 en 60 km.

Bewegwijzerde routes leiden u door en langs de Brabantse- en Limburgse Peelgebieden, de Brabantse Kempen, de Meierij en zelfs over Belgisch- Limburgse grondgebieden. De routes leiden zo weinig mogelijk langs drukke wegen, om het recreatieve karakter te benadrukken.

Fiets4Daagse De Peel is door de N.T.F.U. (Nederlandse Toer Fiets Unie) bekroond met 3 sterren.

 

Voor alle informatie zie www.fiets4daagsedepeel.nl

Nieuws projectgroepen