Dorpsoverleg Meijel

31-10-2014 - Najaarsbeurs op 9 november

Nieuws > Overig nieuws

najaarsbeurs.jpg

Op zoek naar leuke hebbedingetjes? Cadeautjes? Paasspullen? Beeldjes of schilderijtjes? Of wil je gewoon kennis maken met de diverse hobby’s die anderen uitvoeren?

Zondag 9 november vindt in d`n Binger te Meijel, van 11.00 tot 17.00 uur een groots opgezette Najaarsbeurs plaats met vele demonstraties.

Een bont gezelschap van hobbyisten en vakmensen laat u deze dag kennismaken met o.a. werken met lood, textiel, klei, glas, hout en andere natuurlijke materialen, schilderen, lego, borduren, sieraden en kaarten maken etc.

De meeste deelnemers laten deze dag zien hoe datgene wat ze tentoonstellen en verkopen gemaakt wordt, zodat u een idee krijgt van wat er met deze vlijtige handen gedaan en gemaakt kan worden. De deelnemers informeren u graag over hun hobby of werk en in sommige gevallen kunt u ook zelf aan de slag. De tentoongestelde artikelen zijn vaak te koop.

Bij binnenkomst krijgt u als bezoeker een gratis lotnummer.

Elk uur zullen er verschillende loten getrokken worden waarmee men prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door de standhouders, kan winnen! Zeker ook voor de jeugd erg interessant.

Daarnaast is er uiteraard alle tijd voor een pilsje, een kop koffie of een heerlijke warme wafel onder het genot van een sfeervolle DJ in het Lindeboom grand-café.

Genoeg te zien en te genieten dus voor jong en oud. De entree bedraagt € 2,00. Kinderen tot 12 jaar € 0,50.

Tot ziens zondag 9 november in d’n Binger te Meijel!

Bekijk hier de poster.

Nieuws projectgroepen