Dorpsoverleg Meijel

06-10-2014 - Heren 1 stelt koppositie veilig!

Nieuws > Verenigings nieuws

PPH1-US1_048.JPG

Na de winst vorige week in Borne mocht dit weekend, op een zondagmiddag, Peelpush Heren 1 aantreden tegen Etec/Nesselande Heren 1. De promovendus had op dat moment 3 punten uit een wedstrijd en daarmee dus ook de volle buit. Het beloofde een spannende pot te worden in het mooie Limburg.

De eerste set bleek niets minder waar. Door veel service fouten aan de zijde van Peelpush en te weinig enthousiasme bleef Nesselande goed bij. Halverwege de set pakte Nesselande de leiding en leek de eerste set te gaan pakken. Peelpush wist zich net op tijd te herstellen en door middel van service druk was het Peelpush dat aan het langste eind trok; 25-23.
De tweede set was duidelijk dat de eigen foutjes eruit moesten en met name de service druk omhoog geschroefd moest worden. Door een goede serie aan het begin van de set werd een gat geslagen door Peelpush. Nesselande was niet bij machte om haar rug te rechten en werd overrompeld door de Peelclub. Met 25-17 trok Peelpush haar tweede setwinst over de streep.

De derde en tevens beslissende set werd een kopie van de voorgaande set. Wederom service druk zorgde voor grote problemen aan de kant van Nesselande. Peelpush kwam meer en meer in haar spel en gaf Nesselande geen kans. De Limburgers lieten zien dat zij meer in huis hadden en wonnen de set met duidelijke cijfers; 25-12.

Peelpush staat na drie wedstrijden aan kop met de volle punten. Omdat de nummers twee en drie (Coolen-Alterno & Webton Hengelo) de punten onderling verdeeld hebben staat Peelpush nu drie punten los. Volgende week staat een belangrijke wedstrijd op het programma tegen de promovendus uit Apeldoorn. Voor de neutrale toeschouwer dus een leuke middag. Aanvang om 16:00 uur in het Omnisport te Apeldoorn.

Nieuws projectgroepen