Dorpsoverleg Meijel

27-06-2014 - Volleyballen en feesten in Meijel

Nieuws > Verenigings nieuws

Buitentoernooi.jpg

Dit weekend is het weer zover: het internationale buiten-volleybaltoernooi van VC Peelpush! Op 27, 28 en 29 juni wordt sportpark De Starte in Meijel weer omgetoverd tot één groot volleybalterrein. Dit jaar vindt de 28e editie plaats met Xtreme Sound & Light als naamsponsor gekoppeld aan het toernooi. Kom dus dit weekend naar het Xtreme-Peelpush volleybaltoernooi in Meijel, dit mag je niet missen!

Vrijdag
Op vrijdag 27 juni wordt het sportieve maar vooral gezellige weekend geopend met een spetterend openingsfeest in de feesttent. Vanaf 12:00 uur ‘s middags is het kampeerterrein geopend en vanaf 16:00 uur kun je een goede bodem leggen voor de feestavond op de Xtreme Peelpush-Plaza. Hier vind je diverse eettentjes met allerlei versnaperingen. Vanaf 21:00 uur barst het feest los tijdens het Xtreme Peelpush openingsfeest!

Zaterdag
Fanatiek en prestatiegericht volleyballen? Kom op zaterdag je krachten meten met je team of speel 3 tegen 3. Ook de A en B jeugd is welkom op zaterdag en kan 3 tegen 3 spelen. Zomaar lekker volleyballen met je familie of buren? Ook dat kan natuurlijk op zaterdag en neem ook je vrienden mee! Krijg je geen heel team van 6 personen bij elkaar? Speel dan 4 tegen 4! Gedurende de hele dag zijn er lekkere en gezonde versnaperingen te verkrijgen op de Xtreme Peelpush-Plaza en ’s avonds vindt in de tent wederom een spetterend feest plaats tijdens de Xtreme Sound & Light- party!

Zondag
Als je bij de mini’s speelt, vraag je trainer of je vader of moeder en kom met een team meedoen op zondag. Ook de A, B en C Jeugd kan op zondag een leuk potje komen volleyballen. Natuurlijk zijn ook de vrienden- en familieteams op zondag weer welkom om gezellig mee te komen doen. Geen zin om zelf te volleyballen? Kom dan kijken naar topvolleybal op het terras bij de tent. Topvolleyballers spelen hier op zondag 3 tegen 3. Kijk je liever WK voetbal? Geen probleem, dit zal ook het gehele weekend op groot scherm worden uitgezonden.

Inschrijven
Inschrijven kan nog tot aanvang van het toernooi! Kijk voor meer informatie op www.peelpush.nl/toernooien.

 

 

Nieuws projectgroepen