Dorpsoverleg Meijel

27-06-2014 - Streetleague Peel en Maas

Nieuws > Verenigings nieuws

Streetleague.jpg

Zaterdag 21 juni was de regionale finaledag van de VVV-Venlo StreetLeague Venlo, Nettetal,  Krefeld en Peel en Maas. Het was een feestelijke afsluiting en  ontmoeting geworden tussen de teams uit Nettetal, Krefeld, Peel en Maas en Venlo

Na de opening in het VVV-Venlo Voetbalcafé hebben de teams enkele sportieve en culturele activiteiten gedaan. De U17 teams hebben gevoetbald en graffiti gespoten.  De U13 teams zijn gaan handballen, blind volleyballen, voetballen en hebben ook graffiti gespoten.

Uiteindelijk is de dag afgesloten met de prijsuitreiking van de VVV-Venlo StreetLeague en ook de overal winnaar werd bekend gemaakt. Deze winnaar is geworden het team Black Dragons uit Blerick. Dit team had 89.3 punten behaald. Meel United Stars en FC Bakie hadden ieder 89.1 punten behaald en zijn in de overal uitslag gedeelde 2e geworden. In de Streetleague Peel en Maas is het team Meel United Stars 1e geworden.

Het team Meel United Stars en het team FC Baki (Streetleague Venlo U17) hadden ook nog een gesigneerd Shirt gewonnen van VVV-Venlo van weghun je!
Uiteindelijk is er door de jury ook een stad/kern als VVV-Venlo StreetLeague winnaar uitgeroepen op basis van graffiti spuiten en dit was het team: Spielecafe KaldenKirchen geworden.

Woensdag 25 juni vind de finale plaats van de StreetLeague Peel en Maas in spothal De Heuf in Panningen.

 

Nieuws projectgroepen