Dorpsoverleg Meijel

27-06-2014 - 200e vrijwilliger St. Jozef

Nieuws > Overig nieuws

sint jozef.jpg

Met de komst van mevrouw Van Bree heeft Sint Jozef nu 200 vrijwilligers actief. Dat is heel bijzonder! Daarom is mevrouw Van Bree in het zonnetje gezet door Fieke van Deutekom, directeur/bestuurder van Sint Jozef. Een woord van welkom maar natuurlijk ook een dankwoord voor haar 199 collega vrijwilligers. Jullie zijn voor ons enorm belangrijk! Dank voor jullie inzet en bijdrage aan het welbevinden van onze cliënten, aldus Van Deutekom.

Vrijwilliger in het restaurant
Mevrouw Van Bree, is een échte Meijelse en een bekend gezicht voor veel cliënten.
Door haar aanwezigheid brengt zij de Meijelse wereld binnen Sint Jozef en kan ze net dat extra’s bieden aan cliënten. Een win-winsituatie: cliënten stellen haar aanwezigheid en aandacht zeer op prijs en mevrouw Van Bree haalt voldoening uit haar vrijwilligerswerk.

Samen met collega-vrijwilligers en medewerkers serveert zij de warme maaltijd aan cliënten en bezoekers in het restaurant van het Zorgcentrum. Als vrijwilliger in het restaurant zorg je niet alleen voor de gedekte tafels maar zorg je bovenal voor  gastvrijheid.

Vrijwilligerswerk bij St. Jozef
De hulp van vrijwilligers is nodig. Sint Jozef biedt natuurlijk alle professionele vormen van zorg, hulp, dienstverlening en activiteiten, maar vaak zit zorg ook in de kleine dingen. Iemand de krant voorlezen, een wandeling in het park of fietsen met de rolstoelfiets. Dat zou ook úw bijdrage kunnen zijn. Maar ook voor andere activiteiten, zoals cliënten voorzien van tafeltje-dek-je, zijn vrijwilligers nodig.

Aanmelden als vrijwilliger
Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij Sint Jozef Wonen en Zorg? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Hiervoor kunt u terecht bij Hans Mennen, coördinator vrijwilligers (bereikbaar tijdens kantooruren op het nummer: 077 - 46 67 878). Op de website: www.sintjozefwonenenzorg.nl/vrijwilligers-vacatures kunt u zien welke vacatures er op dit moment zijn.

 

 

Nieuws projectgroepen