Dorpsoverleg Meijel

01-06-2014 - Jaarmarkt Meijel 2014

Nieuws > Verenigings nieuws

Harmonie Eendracht informeert u graag alvast over Jaarmarkt Meijel 2014. Deze vindt plaats op vrijdag 25 juli van 16.00 tot 22.30 uur in het hart van Meijel.

Ook dit jaar zal de laatste vrijdag van juli in het teken staan van de Jaarmarkt. De straten in de kern van ons peeldorp worden gevuld met allerlei marktkramen, activiteiten voor jong en oud èn natuurlijk de verschillende mogelijkheden tot het nuttigen van een natje en een droogje.

Verenigingsplatform
De Jaarmarktcommissie wil alle Meijelse verenigingen graag de mogelijkheid bieden om dit evenement te gebruiken. Promoot uw eigen club of zet binnen de ‘poorten’ van de jaarmarkt een gezellige activiteit in touw! Wellicht om uw clubkas te spekken, een activiteit te promoten of gewoon voor de fun. Denk hierbij aan een snelheidsmeter voor de hardste tennisservice of schot met een voetbal, een dartwedstrijd, noem maar op. Hierdoor kunt u de markt niet alleen meemaken, maar ook mee maken!

Heeft uw vereniging ook interesse om zich tijdens de markt te presenteren? Neem dan contact op met de organisatie van Jaarmarkt Meijel via e-mail: info@jaarmarktmeijel.nl of twitter: @Jaarmarktmeijel. Kijk op www.jaarmarktmeijel.nl voor meer info.

Nieuws projectgroepen