Dorpsoverleg Meijel

13-05-2014 - 1e DOK6x Theater-festival van start op zondag 25 mei

Nieuws > Verenigings nieuws

dok6.jpg

Bijna 1 jaar geleden nam theatergroep Habbekrats uit Maasbree het initiatief voor het organiseren van een theaterdag in de gemeente Peel en Maas.

Er werd contact gezocht met alle toneelgroepen in de gemeente en iedereen was meteen enthousiast.  Na een aantal bijeenkomsten is het

1e DOK6xTheaterfestival nu een feit. Doel van dit festival is het publiek kennis te laten maken met deze vorm van plaatselijke cultuur en talent en de deelnemende verenigingen met dezelfde hobby en passie met elkaar in contact te brengen om deze kunstvorm in de toekomst verder uit te bouwen en te professionaliseren door het delen van kennis en kunde.

Het festival vindt plaats op zondag 25 mei a.s. en start met een geweldige opening om 12.00 en zal duren tot 18.00 u. in DOK6 in Panningen.  

Kameleon Baarlo, Spektakel Kessel, C.O.M. Meijel, Aventatie Panningen, Miks&Metsj Beringe en Habbekrats geven tijdens dit festival een optreden van maximaal 30 minuten. Elke voorstelling is gedurende de middag 3x te bekijken dus u hoeft niets te missen. Het aanbod is divers.  Zo is er een waar kindercircus, improvisatietoneel en een eenakter van Tjechov.

Voor de muzikale omlijsting tussendoor zorgt ‘The Corn’ uit Deurne.

Het festival is mede mogelijk gemaakt door gemeente Peel&Maas, LFA, Rabobank en natuurlijk DOK6 

Het festival is geschikt voor de gehele familie en de toegang is GRATIS!

 

Nieuws projectgroepen