Dorpsoverleg Meijel

17-12-2019 - Met kerst genieten van een mooi uitzicht vanaf het Belfort Vossenberg gaat niet lukken.

Projectgroepen > Nieuws van: Natuur & Recreatie

Belfort Vossenberg1.jpeg

De afgelopen weken is er door Ketelaars Laswerk in de kou en regen hard gewerkt om de staatconstructie gereed te krijgen. Bouwbedrijf Stammen was druk aan de slag met het houtwerk geassisteerd door een ploeg enthousiaste vrijwilligers.

FAE2CADC-BACA-4F91-9BCD-E2D1573B2517.jpeg

Het uitzichtplateau maken vergt heel veel puzzelwerk, tijd en vakmanschap. Door de slechte weersomstandigheden van afgelopen week hebben de aannemers hun planning voor al hun opdrachtenbij moeten stellen. Ook die voor het project Vossenberg. De kwartiermakers hebben daar begrip voor. Op het einde van het jaar wil natuurlijk iedereen genieten van een welverdiend kerstreces. Dit betekent dat het genieten van het uitzicht vanaf de Belfort nog even moet wachten tot eind januari.

8418CA6E-8F5A-4E03-B790-CE55D27EEF9F.jpeg

Uw steun om tot volledige realisatie van de Vesting en Belfort Vossenberg te komen is broodnodig. Meld u aan bij het leger van de Vossenberg, wacht niet tot 20020 en ga naar: https://belfortvossenberg.nl/steun-het-project/

Uw bijdrage zal gebruikt gaan worden voor:

• de inrichting van de opengemaakte kazematten;  

• het visualiseren van de oude grenssteen;

• het vorm geven aan het Turfwerkers en Evacuatiepad

• het maken van de informatiepanelen voor de kazematten en de Belfort.

• het reproduceren van de schilden voor de schuttersputten en wellicht nog de soldaten.

De kwartiermakers wensen de aannemers, de meewerkende vrijwilligers, de financiële ondersteuners, de partners in het project Vesting en Belfort Vossenberg en het Vossenberg leger een mooie kerst en een goed en gezond 2020 toe.

Nieuws projectgroepen