Dorpsoverleg Meijel

02-03-2016 - Openingsjaar 2016

Projectgroepen > Nieuws van: MéélMarketing

Turfsteker incl logo.png

Openingsjaar 2016
Peelgeluk voor jou en MeIJel

In de afgelopen jaren is Meijel omgetoverd tot een markant Peeldorp. Alles in het dorp ademt de sfeer van de Peel. U herkent overal peelelementen; de turfveldjes, de lantaarnpalen in de vorm van wuivend riet en de fantastisch verlichte Peelfontein op het Raadhuisplein.

In 2016 gaat u het ‘Peelgeluk voor jou en MeIJel’ daadwerkelijk beleven! Tijdens dit openingsjaar worden er mooie activiteiten georganiseerd.

Ommetje KEN Meijel 3 april
Op 3 april wordt het ‘Ommetje KEN Meijel’ officieel geopend. Een wandelroute die u langs interessante kunstobjecten en cultuurhistorische plekken van Meijel leidt; ‘KEN’ staat voor Kunst Erfgoed en Natuur. Het is bij uitstek de manier om Meijel te leren ‘KENnen’. Laat u tijdens deze openingsdag verrassen door de passie van Meijelse kunstenaars. Zij exposeren  kunst in allerlei vormen. Denk aan beeldende kunst, muziek, theater, fotografie, het voordragen van gedichten. Kortom; te veel om op te noemen. Kom gewoon langs en laat u verrassen!

Meijelse Magie en Dorpsfeest 27-28 mei
Om de opening van de vernieuwde kern te vieren worden inwoners en bezoekers op 27 mei getrakteerd op een magische beleving in de straten van Meijel. Op 28 mei vindt er een heus dorpsfeest plaats.

Hou de media in de gaten voor meer informatie over de komende activiteiten.

Wees welkom en beleef het Peelgeluk!

Nieuws projectgroepen