Dorpsoverleg Meijel

08-11-2015 - Peelgeluk voor jou en MeIJel

Projectgroepen > Nieuws van: MéélMarketing

logo nov website.jpg

Met deze nieuwe slogan kijkt het Dorpsoverleg Meijel samen met Meijelse inwoners en ondernemers op een creatieve en grondige manier naar de (toekomstige) ontwikkeling van het dorp. Het doel is om Meijel vitaal te maken en te houden. Dat doen zij door het slim verbinden van mensen, ideeën en mogelijkheden. Binnen de grenzen van het eigen dorp, maar nu ook erbuiten.

Wat is Peelgeluk?
Peelgeluk is voor iedereen en moet je voelen! Samen met de Meijelse inwoners of samen met je eigen familie of vrienden. Maar ook bezoekers, toeristen en forenzen mogen het Peelgeluk beleven en dat kan op veel manieren. Het gaat om datgene wat jou op dat moment gelukkig maakt. Denk aan het genieten van de mooie Peelnatuur, maar ook een vriendelijke glimlach op straat, samen iets drinken tijdens de kermis, een kaartje leggen op zondagmorgen of een topprestatie leveren bij je vereniging.
De kern van Peelgeluk voor jou en MeIJel is in elk geval dat je het samen beleeft! Samen maken we plezier en met elkaar brengen wij het mooiste dorp van de Peel nog meer tot leven.

Deel jouw Peelgeluk
Er is veel in Meijel om trots op te mogen en kunnen zijn. Mooie verenigingen, creatieve activiteiten, bruisende evenementen en ga zo maar door. Toch zijn er ook veel dingen nog niet bekend bij iedereen in het dorp. En zeker niet daarbuiten. Deel daarom jouw Peelgeluk! Gebruik het logo‘Peelgeluk voor jou en MeIJel’ op alles wat ons verbindt. Stuur een mailtje naar info@peelgeluk.nl en je ontvangt het logo.

Nieuwsgierig?
Binnenkort ontvang je een flyer over ‘Peelgeluk voor jou en MeIJel’. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan nu alvast op www.peelgeluk.nl en volg Peelgeluk op Facebook.

Nieuws projectgroepen