Dorpsoverleg Meijel

08-11-2015 - Gratis en voor niks; geluk!!

Projectgroepen > Nieuws van: MéélMarketing

collage.jpg

“Geluk? Déh hebben we af en toe wal nuddig.” En: “Wah kost déh pléntje dan?” “Dat is nou het mooie van geluk: dat kost helemaal niks!!” Enkele opmerkingen die bezoekers van de Jumbo en Coop zaterdagochtend maakten.

Peelgeluk-actie
Ze ontvingen een klavertje vier vanuit het Dorpsoverleg. Als je geluk wilt vermenigvuldigen, moet je het namelijk delen. Op deze manier werd er extra aandacht gegeven aan ’Peelgeluk voor jou en Meijel’, de nieuwe slogan die op 1 november is onthuld. Ook is de website vanaf die datum te bezoeken: www.peelgeluk.nl

Folder
Vandaag valt in elke brievenbus in Meijel ook de folder over Peelgeluk voor jou en Meijel. Hierin lees je wat Peelgeluk is en hoe we het kunnen delen. Maar liever nog hoort het Dorpsoverleg wat jóuw Peelgeluk is en hoe jíj het deelt! Want Peelgeluk, dat  beleef je samen.
Samen gaan we Peelgeluk, en daarmee Meijel, weer op de kaart zetten. Ook enkele Meijelse ondernemers  dragen het Peelgeluk een warm hart toe en zetten een crowdfundingsactie op. In de folder lees je hoe jij hieraan kan bijdragen.

Feest
In 2016 staat een heus dorpsfeest gepland. Alle inwoners van Meijel gaan dan samen het Peelgeluk vieren. Tot die tijd blijven jullie regelmatig vanuit het Dorpsoverleg horen over het Peelgeluk in Meijel.

Deel jouw geluk
Wil jij jouw Peelgeluk delen? Mail dan jouw idee naar info@peelgeluk.nl
Of gaat jouw vereniging iets organiseren dat bijdraagt aan Peelgeluk? Gebruik dan het Peelgeluk logo. Kijk op www.peelgeluk.nl hoe dit werkt.

Nieuws projectgroepen