Dorpsoverleg Meijel

Links

D´n Binger
www.dnbinger.nl
D'n Binger is het kloppend hart van het sociaal-maatschappelijk leven in Meijel. Verder speetl d'n Binger ten aanzien van regionale en ook provinciale evenementen een steeds prominentere rol.

Gemeente Peel en Maas
www.peelenmaas.nl


Rabobank Peel, Maas en Leudal
www.rabobank.nl/peelmaasenleudal

Ondernemend Meijel
www.facebook.com/ondernemendmeijel

Dorpsvervoer Meijel
http://www.sintjozefwonenenzorg.nl/nl/locatie-en-vervoer
Senioren die vanuit Meijel of omliggende dorpen deel willen nemen aan de Dagverzorging van Sint Jozef Wonen en Zorg, kunnen gebruik maken van het Dorpsvervoer. Dorpsvervoer Meijel is bedoeld voor mensen met mobiliteitsbeperkingen. Met het dorpsvervoer is het voor deze mensen mogelijk om diverse bestemmingen in Meijel te bereiken. Het Dorpsvervoer Meijel kan geen mensen in een rolstoel vervoeren. Het is wel mogelijk om (een opklapbare) rolstoel of rollater mee te nemen. Voor meer informatie en reservering kunt u contact opnemen met de receptie van Sint Jozef Wonen en Zorg, telefoon: 077 46 67 878.

 

 

Vacatures

Op deze pagina vindt u een overzicht van openstaande vacatures binnen het Dorpsoverleg Meijel.

Wilt u een bijdrage leveren aan een van de thema´s? Op welke manier dan ook? U bent van harte welkom. Mail uw interesse naar secretariaat@dorpsoverlegmeijel.nl. Vermeld duidelijk uw contactgegevens en aan welk thema u wilt bijdragen.