Dorpsoverleg Meijel

26-08-2021 - Wie bedenkt de naam voor het nieuwe jongerencentrum van Meijel?

Projectgroepen > Nieuws van: Jongeren

DOM_bedenk-naam.jpg

Wie bedenkt de naam voor het nieuwe jongerencentrum van Meijel?

Meijel krijgt vanaf oktober 2021 een nieuw jongerencentrum. Een jongerencentrum met nieuwe gebruikers en nieuwe activiteiten voor jongeren van 5 t/m 16 jaar. Bij een nieuw jongerencentrum hoort een nieuwe naam. Inwoners van Meijel worden opgeroepen om hun ideeën te delen.

Nadat Stichting 10R Events Meijel en Jong Nederland Meijel, in samenwerking met D’n Binger en Dorpsoverleg Meijel, vorig jaar oktober besloten om de handen ineen te slaan, ging het snel. Er werd afgelopen jaar hard gewerkt om het jongerencentrum van D’n Binger een nieuw leven te geven. Vele vrijwilligers van de organisaties zetten zich hiervoor in.

Nieuwe gebruikers, nieuwe activiteiten
Het nieuwe jongerencentrum wordt de thuisbasis van Stichting 10R Events Meijel en Jong Nederland Meijel. Zij organiseren gedurende het jaar diverse sport-, spel-, creatieve-, en gezellige activiteiten voor jongeren van 5 t/m 16 jaar zoals spokentochten, bingo’s en chillavonden. Ook andere verenigingen en organisaties kunnen de ruimte gebruiken voor activiteiten waarbij de focus ligt op jeugdactiviteiten.

Opening 15 oktober 2021
Op 15 oktober 2021 is het dan eindelijk zover. Het nieuwe jongerencentrum van D’n Binger opent haar deuren. Bij een nieuw jongerencentrum, hoort een nieuwe naam. Inwoners van Meijel worden daarom opgeroepen om hun ideeën te delen. Vervolgens kiest een panel, bestaande uit leden van Stichting 10R Events Meijel en Jong Nederland Meijel, uit alle inzendingen de leukste naam. De nieuwe naam wordt tijdens de opening bekend gemaakt en pronkt vanaf dan op de gevel van het nieuwe jongerencentrum.

Bedenk jij de naam van het vernieuwde jongerencentrum?
Iedereen uit Meijel kan meedoen! Stuur je voorstel voor de nieuwe naam met een korte toelichting in via de website: www.dorpsoverlegmeijel.nl/bedenk-mijn-naam

Een naam insturen kan tot woensdag 8 september. Tijdens de opening op 15 oktober 2021 wordt bekend hoe het nieuwe jongerencentrum gaat heten.

Nieuws projectgroepen