Dorpsoverleg Meijel

17-06-2018 - Wat doet Stichting 10R events zoal?

Projectgroepen > Nieuws van: Jongeren

logo-10reventsmeijel.jpg

Wie is Stichting 10R events en wat doen wij, is toch wel een vraag die we geregeld voorbij horen komen.

Stichting 10R events Meijel is opgericht met het doel activiteiten en feesten te regelen voor de jeugd van brugklas tot 16 jaar.  Dit doen we met behulp van 2 werkgroepen, een voor de Vengneuze (activiteiten tijdens carnaval) en de werkgroep 10R-feste. Deze laatste houdt zich bezig met de overige activiteiten door het jaar heen. In de Talk of the Town in 2017 heeft de jeugd een aantal punten aangegeven die ze zelf missen in Meijel, hiermee zijn we aan de slag gegaan.  Denk hierbij aan disco-avonden, tafelvoetbaltoernooi, filmavond, game-night enzovoort.  Eerstvolgende activiteit zou zijn de Summer Party, helaas hebben we hiervoor geen opgaves. Dus deze avond vervalt.

Na de Zomervakantie staat het als eerste  het “kamp” op de planning. Uiteraard kan dit alleen doorgaan indien we hiervoor genoeg opgaves hebben. Het kamp vindt plaats op 15 en 16 september. Dat is dus voor de huidige brugklasser t/m 16 jaar. Voor de duidelijkheid de huidige groepen 8 (basisschoolverlaters) kunnen hieraan nog niet deelnemen. Kosten voor deelname bedragen 25 euro per persoon.

We begrijpen dat er wellicht vragen zijn vanuit de ouders. Meer informatie is te vinden op www.10reventsmeijel.nl. Of neem contact op met een van de werkgroepleden via info@10reventsmeijel.nl.

Nieuws projectgroepen