Dorpsoverleg Meijel

03-03-2017 - Véngneuze sluiten Vastelaovend 2017 in stijl af!

Projectgroepen > Nieuws van: Jongeren

vengneuze 2017.jpg

Het vastelaovesseizoen 2017 zit er weer op. Samen met Kieveloeët en Kéjsjeut hebben we weer een fantastisch feest gemaakt. Op dinsdag hebben we dit ook weer samen in de Véngneuze residentie de Vangrail en in de Heere van Meijel afgesloten. Onder de klanken van het speciale Véngneuzelied 2017 hebben we weer afscheid genomen van Prinses Anne, Prins Merlijn, Vorst Siem, de adjudanten Sten en Siem,  de gehele raad van elf en de Kammereuj.

Op vrijdag stond het Véngneuzefést op het programma in onze eigen Véngneuze residentie. Samen met Deejay Chris ontstond er een geweldig feest. De Kéjsjeut was nog te gast nadat ze op de machtsoverdracht in Panningen geweest waren. Een topavond met fantastische optredens op een geweldige locatie. Zaterdag werd de vastelaovend officieel geopend met de Mis in de kerk en de sleuteloverdracht in d’n Binger. Daarna ging ook onze vlag omhoog bij het kievelmenneke. Tijdens de optocht op zondag was het lekker druk in de Meijelse straten. Op onze Vengneuzeraket  presenteerden Prins, prinses, vorst , adjudanten en Raad van elf zich aan de Meijelse mensen met daarna een leuke afterparty in de avond.  De maandag was ingeruimd voor een bezoek aan de zorgboerderij op de Krum en samen feesten met de Kéjsjeut in het Oranje Hotel. Dinsdag staat traditioneel een optreden op het Kieveltreffe op het programma. Ons eigen Véngneuzelied 2017 zette de Heere van Meijel op z’n kop. Daarna terug naar  onze eigen Véngneuze residentie voor een frietje van Ronald en door voor ons tweede Véngneuzefést. De Kieveloeët met Prins John I kwam op bezoek en samen werd er een geweldig feest gebouwd. Tijd om samen de  vlag weer te strijken en afscheid te nemen van Vastelaovend 2017.

Namens de Véngneuze, Kammereuj, werkgroep en stichting 10R events willen we graag iedereen bedanken voor een fantastisch Vasteloavesseizoen. Op naar ons eerstvolgende 10RFest-Glow in the Dark Party- op 18 maart  in de Ketter waar we samen met de Véngneuze nog even terug zullen kijken naar afgelopen vijf dolle dagen.

Nieuws projectgroepen