Dorpsoverleg Meijel

09-07-2016 - Summer Kickoff 10R edition op 16 juli

Projectgroepen > Nieuws van: Jongeren

juli feest.jpg

Op 16 juli organiseert  Stichting 10R Events Meijel samen met de Summer Kickoff een speciale 10R editie van de Summer Kickoff. In de stijl van de reguliere 10R feste met een vleugje Summer Kickoff, is er in de Ketter een vet coole party van 19.30 tot 23.30 uur. Iedereen van groep 8 tot en met 15 jaar is van harte welkom. Speciaal ter gelegenheid van de laatste schooldagen zijn deze keer ook alle groep 8 leerlingen van harte welkom en natuurlijk zijn ook jullie schoolvrienden uit de omliggende dorpen weer graag geziene gasten.

Er is een eigen line up van Deejays gemaakt waar we veel lokaal talent hebben uitgenodigd. De spits wordt afgebeten door Dj Ido die een week later ook in de Dj contest van de Summer Kickoff mee zal doen. Als tweede hebben we DJ Sjoerd als nieuwe ster aan het firmament uitgenodigd die met jullie een fantastisch feestje zal bouwen. De Grand Finale wordt verzorgd door een bekende van onze 10R Into-The-White-party , Yureka, die de Ketter op zijn grondveste zal laten schudden.

Om 19.30 uur gaan de deuren open. De entréé is € 2,00. In verband met het dichte deuren beleid zal de deur weer opengaan vanaf 22.30 uur en heb je kunnen genieten van een spetterde avond. Mis het niet!

Nieuws projectgroepen