Dorpsoverleg Meijel

02-04-2014 - Van en vóór de jeugd: Eerste 10R-Fest in Jeugdhonk De Ketter

Projectgroepen > Nieuws van: Jongeren

10R Fest.jpg

Op zaterdag 29 maart vindt het eerste 10R-Fest (tienerfest) plaats in jeugdhond De Ketter, speciaal voor jongeren van 11 jaar (groep 8) tot en met 15 jaar.

Op 5 oktober kwamen ongeveer veertig jongeren in de leeftijd van 11 tot en met 15 jaar bij elkaar in De Ketter om te brainstormen over hun Meijel. Onder de titel ´Talk of the Town´ mochten zij hun Mond Open doen Over Meijel (MOOM 2013). Zijn er voldoende activiteiten voor hun leeftijdsgroep? En op welk gebied mag er nog wel wat extra´s te beleven zijn? Wat wil jij met jouw vrije tijd? Op deze vragen hadden de jongeren duidelijke antwoorden. En de avond leverde grote, kleine en vooral bruisende ideeën op.

Eén van de vele ideeën was een eigen party. Een feestavond speciaal voor de leeftijd van 11 jaar (groep 8) tot en met 15 jaar. Dorpsoverleg Meijel heeft na Talk Of The Town het initiatief genomen om de eerste stap te zetten en een eerste vergadering te plannen. Een bijeenkomst met een aantal enthousiaste jongeren die dit wilden organiseren samen met een paar vrijwilligers van Jeugdhonk De Ketter. Tijdens deze bijeenkomsten werd er gepraat over wat de jeugd wilde en wat er mogelijk was. Wanneer, hoe laat, welke muziek en wie doet wat. Na een aantal bijeenkomsten is 10R-Fest ontstaan. De Ketter heeft 10R-Fest en de bijeenkomsten voortgezet, Dorpsoverleg Meijel gaat verder met het ontwikkelen en realiseren van andere ideeën van TOTT.

Het 10R-Fest is compleet met dj’s, mogelijkheid om te dansen en spellen te doen onder het genot van diverse fris en snoep. Het feest duurt vanaf 19.00 tot 23.00 uur. De deuren worden gesloten, waardoor het niet mogelijk is om tussendoor naar buiten te gaan. De entree bedraagt 2,- euro, inclusief twee consumpties en garderobe. Heb je nog vragen over deze avond? Stuur dan een mailtje naar info@deketter.nl.

 

qr fest.jpg

Nieuws projectgroepen