Dorpsoverleg Meijel

04-06-2014 tot 06-06-2014
Wandeldriedaagse Meijel

wandeldriedaagse.jpg

Nog maar drie weken en dan is het weer zover, dan zal de wandeldriedaagse in Meijel weer plaatsvinden! Iedereen is van harte welkom bij dit sportieve en gezellige evenement op woensdag 4 juni, donderdag 5 juni en vrijdag 6 juni. De start en finish zal zijn bij het Oranje hotel, hier kun je de stempelkaart afhalen en weer inleveren. Inschrijven en starten kan elke avond van 18.30 tot 20.00 uur en je kunt uiterlijk finishen om 21.30 uur.

Routes
Er zullen twee routes uitgezet worden waar je aan deel kunt nemen. Een korte route van 5 km en een lange route van 10 km. Voor ieder wat wils om gezellig in een groep of individueel mee te wandelen. Je kunt bijvoorbeeld mee doen met familie, vrienden, je hele klas of buurtvereniging.

Ook voor rolstoel en scootmobielgebruikers is het mogelijk om deel te nemen aan de route van 5km. Op de routes zullen er rustplaatsen zijn waar je een heerlijke traktatie krijgt en waar de kaarten afgestempeld worden.

Inschrijfavonden
Om de start tijdens de driedaagse vlot te laten verlopen, bieden wij de mogelijkheid om je vooraf in te schrijven tijdens onze inschrijfavonden. De inschrijfavonden zijn op dinsdag 27 mei en woensdag 28 mei van 19.00 tot 20.00 uur in het Oranje Hotel. De kosten van het inschrijfgeld op deze inschrijfavonden bedraagt 5,- euro voor drie dagen of 2,- euro per dag. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om je tijdens de wandeldriedaagse nog in te schrijven. Het inschrijfgeld bedraagt dan 6,- euro voor drie dagen en 2,- euro per dag. Noteer de datums van de inschrijfavonden dus alvast op uw kalender.

Gezellige afsluiting
Op vrijdag 6 juni zorgen wij voor een leuke afsluiting op het plein bij het Oranje hotel.  Iedereen kan dan onder het genot van een drankje nog even gezellig nakletsen en genieten van de muziek.

Kijk voor alle informatie op onze facebookpagina: wandeldriedaagse Meijel.

Like onze facebookpagina en maak kans op gratis deelname!

Heeft u vragen, neem dan contact op via ons emailadres: wandel3daagsemeijel@live.nl

 

Evenementenkalender

juli 2022

<
>
  • 26 Fiets4Daagse De Peel