Dorpsoverleg Meijel

06-06-2018 tot 08-06-2018
Wandel3daagse Meijel

Wandeldriedaagse Meijel 2018

 

Wij hopen jullie weer allemaal te verwelkomen op de wandeldriedaagse in Meijel op woensdag 6 juni, donderdag 7 juni en vrijdag 8 juni.

De wandeldriedaagse is een echt Meijels evenement dat wordt georganiseerd vóór en dóór inwoners van Meijel.  Daarnaast worden wij volop gesteund door vele Meijelse ondernemers.  Elk jaar zorgen wij weer voor een diversiteit aan routes waarin al het moois van Meijel te zien is.

 

Start en finish

De start en finish zal zijn bij het Oranje hotel, hier kun je de stempelkaart afhalen en weer inleveren.

 Inschrijven en starten kan elke avond van 18:30 uur tot 20:00 uur en je kunt uiterlijk finishen om 21:30 uur.

 

Routes

Er zullen twee routes uitgezet worden waar je aan deel kunt nemen.  Een korte route van 5 km en een lange route van 10 km.  Voor ieder wat wils om gezellig in een groep of individueel mee te wandelen.  Je kunt bijvoorbeeld mee doen met  familie, vrienden,  je hele klas of buurtvereniging.

Ook voor rolstoel en scootmobielgebruikers is het mogelijk om deel te nemen aan de route van 5km.  Op de routes zullen er rustplaatsen zijn en daar kunnen ook de kaarten afgestempeld worden.

 

Inschrijven

Om de start tijdens de driedaagse  vlot te laten verlopen, bieden wij de mogelijkheid om je vooraf in te schrijven  tijdens onze inschrijfavonden. 

De inschrijfavonden zijn op woensdag 30 mei en donderdag 31 mei van 19:00 uur tot 20:00 uur in het Oranje Hotel. Wanneer u vooraf inschrijft, hoeft u niet te wachten bij het inschrijven en kunt u uw kaart tijdens de wandeldriedaagse zo op halen en kunt u meteen starten.  Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om je tijdens de wandeldriedaagse nog in te schrijven.  Het inschrijfgeld bedraagt  €5,- voor drie dagen  en €2,- per dag.

 

Noteer de datums van de inschrijfavonden dus alvast op uw kalender.

Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen op de 8e wandeldriedaagse in Meijel!

 

Heeft u vragen, neem dan contact op via ons emailadres: wandel3daagsemeijel@live.nl

Volg ons op Facebook en maak kans op gratis deelname!

 

Evenementenkalender

juli 2022

<
>
  • 26 Fiets4Daagse De Peel