Dorpsoverleg Meijel

01-06-2016 tot 03-06-2016
Wandel3daagse Meijel

Wandeldriedaagse Meijel 1,2 en 3 juni

Na een mooi openingsweekend van het Peelgeluk initiatief op 28 en 29 mei hopen wij jullie ook op de wandeldriedaagse te verwelkomen op woensdag 1 juni, donderdag 2 juni en vrijdag 3 juni.
De wandeldriedaagse is een echt Meijels evenement dat wordt georganiseerd vóór en dóór inwoners van Meijel. Daarnaast worden wij volop gesteund door vele Meijelse ondernemers. Wij hopen jullie het echte Peelgeluk te laten ervaren tijdens het wandelen van de vele mooie routes in en rondom Meijel . Elk jaar zorgen wij weer voor een diversiteit aan routes waarin al het moois van Meijel te zien is en natuurlijk hebben we nu ook een prachtige startlocatie in onze nieuwe dorpskern. 


Start en finish
De start en finish zal zijn bij het Oranje hotel, hier kun je de stempelkaart afhalen en weer inleveren.
Inschrijven en starten kan elke avond van 18:30 uur tot 20:00 uur en je kunt uiterlijk finishen om 21:30 uur.

Routes
Er zullen twee routes uitgezet worden waar je aan deel kunt nemen. Een korte route van 5 km en een lange route van 10 km. Voor ieder wat wils om gezellig in een groep of individueel mee te wandelen.   Je kunt bijvoorbeeld mee doen met familie, vrienden, je hele klas of buurtvereniging.
Ook voor rolstoel en scootmobielgebruikers is het mogelijk om deel te nemen aan de route van 5km.
Op de routes zullen er rustplaatsen zijn en daar kunnen ook de kaarten afgestempeld worden.

Inschrijven
Om de start tijdens de driedaagse vlot te laten verlopen, bieden wij de mogelijkheid om je vooraf in te schrijven tijdens onze inschrijfavonden.
De inschrijfavonden zijn op woensdag 25 mei en donderdag 26 mei van 19:00 uur tot 20:00 uur in het Oranje Hotel. Wanneer u vooraf inschrijft, hoeft u uw kaart tijdens de wandeldriedaagse alleen maar
op te halen en kunt u meteen starten. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om je tijdens de wandeldriedaagse nog in te schrijven. Het inschrijfgeld bedraagt €5,- voor drie dagen en €2,- per
dag.

Noteer de datums van de inschrijfavonden dus alvast op uw kalender.
Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen op de 6e wandeldriedaagse in Meijel!

Heeft u vragen, neem dan contact op via ons emailadres: wandel3daagsemeijel@live.nl
Volg ons op Facebook en maak kans op gratis deelname!

Evenementenkalender

augustus 2022

<
>