Dorpsoverleg Meijel

31-05-2014
Expositie hedendaagse kunst

Zaterdag 31 mei om 14.00 uur opent de werkgroep weer officieel een nieuwe grote tentoonstelling van hedendaagse (amateur)kunst in St. Jozef Wonen en Zorg, Kapelkesweg 1 in Meijel.

Dit maal met werk van een keramiste en een fotograaf en werken van schilders in acryl, abstract, portretten van bekende personen, reliëfwerk, aquarel en tekeningen. Bezoekers kunnen tot 26 augustus genieten van al dit werk. De entree is gratis en de expositie is elke dag geopend. Bovendien kan men in de gezellige binnentuin ook terecht voor een lekker kopje koffie of thee.

Een leuk rustpunt dus ook op een wandel of fietstocht, of bij slechter weer een leuk uitje.

Bezoekers kunnen in de drie etages van de zonovergoten binnentuin genieten van keramiek van Margot van den Ochtend uit Grubbenvorst; schilderijen van JAC Strijbos uit Ospel, Gerard Peters uit Belfeld, Ans Boonen-Custers uit Ell, Helga Meeuwsen-Gruijters uit Achel (B); en van fotografie van George van den Ochtend uit Grubbenvorst.

St. Jozef Wonen en Zorg is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur; en op zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.sintjozefwonenenzorg.nl

Evenementenkalender

juli 2022

<
>
  • 26 Fiets4Daagse De Peel