Dorpsoverleg Meijel

09-10-2018 - Doe mee aan de discussiebijeenkomsten ‘Meijel in 2023’

Nieuws van: Bestuur

meedenken.jpg

In november organiseren we discussiebijeenkomst om mee te denken over de toekomst van Meijel. En jij bent van harte welkom om jouw mening te geven.
 
Hoe ziet Meijel eruit in 2023? Hoe willen we dat Meijel eruit ziet in 2023? Hoe kan Meijel eruit zien in 2023?
 
Terugblik
In november 2012 is het boekje ‘Denk je aan Meijel’ het toekomstbeeld van Meijel geschetst. Hoe willen we dat Meijel eruit ziet in de toekomst? Wat hebben we nodig, wat missen we nog? Vragen waarop toen een antwoord is gevonden. De antwoorden staan beschreven in het boekje.
 
Intussen is er veel gebeurd. De kern is vernieuwd, veel lege plekken in de Dorpsstraat zijn ingevuld, voor de jeugd zijn er volop activiteiten, Peelgeluk is geboren en nog veel meer. Op dit moment weten we niet of de antwoorden van toen nog steeds de juiste zijn. Daarom is het tijd om opnieuw op onderzoek uit te gaan naar de toekomst van Meijel.
 
Discussiebijeenkomsten
In de zomerperiode is een enquête uitgezet met vragen over de toekomst van Meijel. Dit heeft de nodige informatie opgeleverd die we graag in een viertal bijeenkomsten verder willen uitdiepen met onze inwoners. Deze bijeenkomsten worden op creatieve wijze begeleid door Wilke Goessen.
 
De volgende discussiebijeenkomsten staan gepland:
Dinsdag 6 november,  locatie Ontwerpstudio BOMM, Raadhuisplein 9, Meijel
Dinsdag 13 november,  locatie Ontwerpstudio BOMM, Raadhuisplein 9, Meijel
Woensdag 21 november,  locatie Oppe Koffie, Raadhuisplein 3, Meijel
Woensdag 28 november,  locatie Oppe Koffie, Raadhuisplein 3, Meijel
Er is ruimte voor max. 20 personen per sessie. Het tijdstip van alle bijeenkomsten is van 19.30 uur – 21.30 uur. Je bent welkom vanaf 19.15 uur.
 
Aanmelden
Je kunt je voor de discussiebijeenkomsten aanmelden via secretariaat@dorpsoverlegmeijel.nl. Geef daarbij aan welke datum jouw voorkeur heeft.
 
Vragen
Heb je nog vragen over de bijeenkomsten? Mail ze dan gerust naar secretariaat@dorpsoverlegmeijel.nl
 
Wij hopen op jouw medewerking, zodat we begin 2019  een mooie, nieuwe dorpsvisie kunnen presenteren!

Nieuws projectgroepen