Dorpsoverleg Meijel

10-01-2018 - Politiek debat Raadsverkiezingen Peel en Maas - Meijel

Nieuws van: Bestuur

In maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Ter voorbereiding hierop vindt er in Meijel een politiek debat plaats: op woensdag 31 januari, 20:00 uur in de grote zaal van gemeenschapshuis D’n Binger. Alle inwoners van de gemeente Peel en Maas zijn van harte welkom.

Het debat wordt georganiseerd om inwoners een beeld te geven van de standpunten van de politieke partijen in Peel en Maas. Een drietal stichtingen in Meijel heeft het initiatief tot dit debat gezamenlijk genomen: Ondernemend Meijel, Dorpsoverleg Meijel en Stichting Peelport/Peelgeluk.

Zes thema’s
Aan de hand van zes thema’s worden stellingen geponeerd waarover de partijen gaan debatteren. De te behandelen thema’s zijn: Voorzieningen & Infrastructuur, Natuur & Recreatie, Wonen, Jongeren, Verenigingen en Zorg. Het debat gaat over het politieke verhaal van Peel en Maas, waarbij de focus met name gericht is op Meijel.

Betrokken burgers kunnen zich met het debat van 31 januari een beeld vormen van waar de diverse politieke partijen in Peel en Maas voor staan. Het belooft een enerverende avond te worden. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Heeft u een vraag over het debat, stuur dan een e-mail naar info@ondernemendmeijel.nl

 

Nieuws projectgroepen