Dorpsoverleg Meijel

09-04-2017 - Peelgeluk bij beste drie Limburgse projecten Galjaardprijs

Nieuws van: Bestuur

galjaardprijs.jpg

De campagne ‘Peelgeluk voor jou en MeIJel’ behoort tot de longlist van 30 inzendingen voor de Galjaardprijs 2017. De jury heeft in totaal 30 projecten geselecteerd. Deze projecten scoren het hoogst op de criteria inspiratie, innovatie en impact. Regiojury Limburg heeft drie inzendingen genomineerd, waaronder het Meijelse project.

Er is veel in Meijel om trots op te mogen en kunnen zijn. Mooie verenigingen, creatieve activiteiten, bruisende evenementen en ga zo maar door. Toch zijn er ook veel dingen nog niet bekend bij iedereen in het dorp. En zeker niet daarbuiten. Daarom is Peelgeluk in het leven geroepen om Meijel meer op de kaart te zetten.

Jury-waardering
De jury was vol lof over de inzending uit Meijel: “Met een relatief eenvoudig communicatieconcept – Peelgeluk voor jou & Meijel - hebben Dorpsoverleg Meijel en Stichting Peelport in zowel commercieel als maatschappelijk opzicht enorme resultaten weten te boeken. Met een mooie mix van communicatiemiddelen in een uitnodigende look & feel en met voortdurende wisselende actualiteiten hebben ze een enorme impact weten te maken op zowel de eigen gemeenschap als op de wereld om zich heen”.

Over de Galjaardprijs
De Galjaardprijs is een jaarlijks door Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, uitgereikte prijs voor initiatieven op het gebied van publieke communicatie, dus breder dan alleen overheidscommunicatie, uit de hele publieke sector. De landelijke jury maakt op 19 april de vijf finalisten bekend. Zij strijden op 11 mei tijdens de jaarlijkse Galjaarddag in het Provinciehuis Overijssel in Zwolle om de Galjaardprijs 2017.

Nieuws projectgroepen