Dorpsoverleg Meijel

Bedenk mijn naam

Bedenk jij de naam van ons nieuwe jongerencentrum?

De verbouwing van het nieuwe jongerencentrum in Meijel is in volle gang. Afgelopen jaar is door Stichting 10R Events Meijel en Jong Nederland Meijel hard gewerkt om het jongerencentrum een opknapbeurt te geven. Vele vrijwilligers hebben zich hiervoor ingezet.

Nadat Stichting 10R Events Meijel en Jong Nederland Meijel, in samenwerking met D’n Binger en Dorpsoverleg Meijel, vorig jaar oktober besloten om de handen ineen te slaan, ging het snel. Er werd afgelopen jaar hard gewerkt om het jongerencentrum van D’n Binger een nieuw leven te geven. Het nieuwe jongerencentrum vormt een ontmoetingsplek voor jongeren van 5 t/m 16 jaar. Wekelijks worden vanuit deze thuisbasis diverse sport-, spel-, creatieve-, en gezellige activiteiten georganiseerd voor jongeren uit Meijel. Andere verenigingen en organisatie kunnen in de toekomst ook gebruik maken van deze ruimte voor jeugdactiviteiten.

Wat nog ontbreekt is een treffende naam voor het nieuwe jongerencentrum. Weet jij een leuke en passende naam? Stuur deze dan in. Wie weet pronkt de naam die jij verzint, binnenkort wel op de gevel van het jongerencentrum.

Hoe doe ik mee?

Iedereen uit Meijel kan meedoen! Stuur je voorstel voor de nieuwe naam met een korte toelichting in via onderstaand contactformulier.

Een naam insturen kan tot woensdag 8 september. Daarna kiest een panel uit alle inzendingen de leukste naam. Tijdens de opening op 15 oktober 2021 wordt bekend hoe het nieuwe jongerencentrum gaat heten.

Vacatures

Op deze pagina vindt u een overzicht van openstaande vacatures binnen het Dorpsoverleg Meijel.

Wilt u een bijdrage leveren aan een van de thema´s? Op welke manier dan ook? U bent van harte welkom. Mail uw interesse naar secretariaat@dorpsoverlegmeijel.nl. Vermeld duidelijk uw contactgegevens en aan welk thema u wilt bijdragen.